Ajankohtaista

1.2.2022

Moi ihana poikkeuslainen! <3 

Tämä Ajankohtaista -osio on uusi tärkeä kohta sivuillamme, joten luethan tämän! Luultavasti teille aiemmin tutut sähköpostitse lähetetyt poikkeukselliset uutiset ovat muuttaneet nyt konseptiaan, ja vaihtaneet paikkaansa tänne meidän nettisivuillemme. Tästä lähtien kaikki aiemmin poikkeuksellisista uutisista löytynyt tieto löytyy nyt täältä. Päivitämme tätä, kun tietoomme saapuu infoa uusista tapahtumista tai niihin ilmoittautumisesta!

Vielä yksi mahdollisuus vetää haalarit jalkaan ennen kesää! SOOLin Lautapeli-ilta tiistaina 17.5. Bar Playssa!

Klo 18 eteenpäin. Tarjolla ranskalaisia ja lautapelejä!


Hae mukaan jelpparitiimiin!

Jelpparitiimiläisenä voit osallistua itseäsi kiinnostavien tapahtumien järjestämiseen, suunnitteluun ja auttamiseen! Liittyminen ei velvoita sinua auttamaan kaikessa, vaan voit vapaasti valita mikä itseäsi kiinnostaisi! 

Linkki Fb-ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/247088199061207 


Vujumektot kiertoon Fb-ryhmä

Vujujen mukana monia kohtaa asukriisi, varsinkin iltapukujen kanssa. Valitettavan usein iltapuku jää kuitenkin juhlien jälkeen kaapin perälle, jolloin siitä tulee harmillisen kallis hankinta jo muutenkin hintaville vujuille. Opossumin hallitus on lanseerannut kaikille avoimen fb-sivun vujumekkojen jälleenmyyntiä varten! Tässä linkki siihen!

https://www.facebook.com/groups/457369792758456/ 


ISYYn Harrastuskaveritoiminta

Opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiinnonkohteiden kautta. Toimii niin, että täytetään hakemus ja sulle etsitään sopiva kaveri. ISYYn sivuilta löytyy päivittyvät listat harrastuksista joihin kaipaillaan kaveria!


Oppikirjalainaamo Futuralla? 

Jos et vielä tiennyt, Futuralla sijaisevasta opiskelijoiden tilasta F115 on mahdollista lainata oppikirjamateriaaleja omaan käyttöön! Nappaa hyllystä haluamasi matskut, kuittaa seinällä olevaan listaan nimesi, lainaamasi tuote, koska olet lainannut sen ja tämän jälkeen kuittaus palautuksesta!

POIKKEUS GOES RAJASPEKSI


RAJASPEKSI 2022 ESITTÄÄ: TYYLIN VIEMÄÄ! 
''Vuoden 2022 speksi on italialainen, tulipunainen, tyylikäs ja kiihtyy nollasta sataan viidessä sekunnissa. Ilmakuivattuun kinkkuun kääritty hyvän mielen tragikomedia; juuri teille, juuri sellaisena kuin se esitetään, kuin Milanon muoti. Per favore!''

Poikkeuksen jäsenille: Poikkeuksen kautta on mahdollista ostaa lippuja Rajaspeksin 2022 ensi-iltaan 3.5. hintaan 15e, norm. 17e. Liput menevät 10:lle nopeiten ilmoittautuneelle. Tarkistamme kaikkien ilmoittautuneiden jäsenyyden.


Ilmoittautuminen auki nyt:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGs-UG0Biln9_8a6BH7NPFJFLuln4Z_GRmN5-8QI73c9YZew/viewform?usp=sf_link