Ajankohtaista

1.2.2022

Moi ihana poikkeuslainen <3 Tämä ajankohtaista -osio on tärkeä kohta sivuillamme, kun haluat tarkistaa mitä tapahtumia on luvassa! Päivitämme tätä, kun tietoomme saapuu infoa uusista tapahtumista tai niihin ilmoittautumisesta.

Ihanaa vuoden alkua ja kohta nähdään tapahtumissa!

SYYSKUU

4.9. Back to UEF

6.9. Meet the fuksit -piknik

7.9. Kaupunkisuunnistus


Poikkeuksellisen hyvä viikko

18.9. Poikkeus vs. Opossumi pesispeli

20.9. Fuksiaiset

21.9. Poikkeuksellisen hyvä darrapäivä

22.9. Mölkkyä ja muuta mukavaa henkilökunnan kanssa

24.9. Kolin reissu


28.9. Fuksisitsit Poikkeus & Opossumi & Kassos


Poikkeuksen tuotteet Kloffan verkkokaupasta

Poikkeuksen tuotteita saa tilattua nyt Kloffan verkkokaupasta! Linkki tullaan jakamaan Poikkeuksen WhatsAppiin, IG-bioon ja verkkosivuillemme. Myynnissä on huppareita, college-paitoja sekä kangaskasseja. Uutuutena verkkokaupassa myös juomapulloja Poikkeuksen logolla! 💚 Verkkokauppa on auki 18.9.-2.10. 😍

VERKKOKAUPPA ON AUKI

https://kauppa.kloffa.fi/poikkeus-ry/ 

Toimitusvaihtoehtoina maksullinen toimitus noutopisteeseen tai ilmainen yhteistilaus. Tuotteet tullaan jakamaan sovittuina ajankohtina tuotteiden saavuttua.


6.9. Meet the fuksit -piknik

Heipparallaa uusi lukuvuosi on taas täällä ja on aika kaivaa haalarit esiin kesän jäljiltä! Tämähän tarkoittaa myös sitä, että uudet fuksit ovat saapuneet erkkaperheeseemme!!💚

Tule tapaamaan uusia fukseja sekä vanhoja erkkakamuja keskiviikkona 6.9. kello 18.00 alkaen kaupungin teatterin taakse puistoon! Luvassa rentoa tutustumismeininkiä.

Tapahtuma on BYO eli bring your own ruuat ja juomat.

MITÄ? Piknik, jossa voit tavata uudet fuksit ja vanhat erkkakamut
MISSÄ? Teatterin takana puistossa (HUOM. säävaraus)
MILLOIN? Keskiviikkona 6.9. klo 18.00 alkaen

Halutessaan iltaa voi jatkaa piknikin jälkeen yhteisesti Jet Settiin !

Löydät tapahtuman myös facebookista nimellä ”Meet the fuksit -piknik


18.9. Poikkeus vs. Opossumi pesispeli

On jälleen koittanut aika perinteikkäälle Poikkeus vastaan Opossumi ry pesispelille! Peli pelataan maanantaina 18.9. Louhelan kentällä. Paikalle voi saapua pelaamaan tai kannustamaan, ennakkoilmoittautumista ei tarvita! Peli alkaa klo 17, mutta kannattaa saapua hyvissä ajoin paikalle. Varusteet saa lainaan paikan päältä, joten et tarvitse mukaan muuta kuin hyvää kisailumieltä!

MITÄ: Pesispeli opojen kanssa 
MISSÄ: Louhelan kenttä
MILLOIN: Maanantai 18.9.2023 klo 17.00Poikkeuksen tuotteet Kide.appi sta

Poikkeuksen haalarimerkkimyynti laajenee päivystysvuorojen ja ständeilyn lisäksi myös KideAppiin. Uusi verkkokauppa on auennut tänään! Linkin kauppaan löydät Linktreestä. Löydät Poikkeuksen haalarimerkit myös hakemalla KideAppista "Poikkeuksen tuotteet". Tuotteita postitetaan aina tilauskuukauden lopussa. Tervetuloa ostoksille! 

Huom! Verkkokaupasta on mahdollista tilata merkit vain postitse. Voit kuitenkin ostaa merkkejä edelleen myös Poikkeuksen päivystysvuoroilta. Seuraava päivystysvuoro on Futuran aulassa 30.11. kello 13.45-14.15.


Hae mukaan jelpparitiimiin!

Jelpparitiimiläisenä voit matalalla kynnyksellä auttaa Poikkeuksen toiminnassa! Poimi itseäsi kiinnostavia tapahtumia tai muuta puuhaa, jonka järjestämiseen, organisointiin tai muuhun avustamiseen voisit osallistua. Linkki WA-ryhmään: https://chat.whatsapp.com/EaDUyhJHzJpCE6QHL3prxc 


Vujumekot kiertoon Fb-ryhmä

Vujujen mukana monia kohtaa asukriisi, varsinkin iltapukujen kanssa. Valitettavan usein iltapuku jää kuitenkin juhlien jälkeen kaapin perälle, jolloin siitä tulee harmillisen kallis hankinta jo muutenkin hintaville vujuille. Opossumin hallitus on lanseerannut kaikille avoimen fb-sivun vujumekkojen jälleenmyyntiä varten! Tässä linkki siihen!

https://www.facebook.com/groups/457369792758456/ 


ISYYn Harrastuskaveritoiminta

Opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiinnonkohteiden kautta. Toimii niin, että täytetään hakemus ja sulle etsitään sopiva kaveri. ISYYn sivuilta löytyy päivittyvät listat harrastuksista joihin kaipaillaan kaveria!


Oppikirjalainaamo Futuralla? 

Jos et vielä tiennyt, Futuralla sijaisevasta opiskelijoiden tilasta F115 on mahdollista lainata oppikirjamateriaaleja omaan käyttöön! Nappaa hyllystä haluamasi matskut, kuittaa seinällä olevaan listaan nimesi, lainaamasi tuote, koska olet lainannut sen ja tämän jälkeen kuittaus palautuksesta!