Ajankohtaista

1.2.2022

Moi ihana poikkeuslainen! <3 

Tämä Ajankohtaista -osio on uusi tärkeä kohta sivuillamme, joten luethan tämän! Luultavasti teille aiemmin tutut sähköpostitse lähetetyt poikkeukselliset uutiset ovat muuttaneet nyt konseptiaan, ja vaihtaneet paikkaansa tänne meidän nettisivuillemme. Tästä lähtien kaikki aiemmin poikkeuksellisista uutisista löytynyt tieto löytyy nyt täältä. Päivitämme tätä, kun tietoomme saapuu infoa uusista tapahtumista tai niihin ilmoittautumisesta!

LOKAKUU:


Poikkeuksen tapahtumat:

6.10 Marimekkoilta

8.-9.10. Erkkaperheen Yökoulu

11.10. Viinijooga

13.10 ARI-sitsit

25.10. Suvaksen saunailta

28.-29.10. AVEKKI


SOOL ja muut tapahtumat

3.10. Pubivisa

5.10. Maailman opettajien päivä. Ständitapahtuma

19.10 Sitsit kaikille SOOLin jäsenille HAALARIMERKIN SUUNNITTELUKILPAILU 

Toiveisiinne on nyt vastattu ja on aika piristää rakkaita haalareitamme uudella haalarimerkillä. ✨ Mikä vielä parempaa saatte itse suunnitella uuden haalarimerkin.

Tästä alkaa siis haalarimerkin suunnittelukilpailu 🔥

Kilpailun ohjeet:

- Suunnittele uusi haalarimerkki erkan opiskelijoille

- Voit hyödyntää merkin suunnittelussa esimerkiksi canvaa tai muita suunnittelutyökaluja

- Tallenna luonnoksesi jpg tai png muotoon ja lähetä se poikkeukselle osoitteeseen: poikkeusry@gmail.com viimeistään 18.10.

- Merkkejä saa suunnitella ja lähettää useita

- Kilpailun voittajamerkki päätyy Poikkeuksen haalarimerkkivalikoimaan

- Kilpailun voittaja saa palkinnoksi suunnittelemansa haalarimerkin itselleen ja yhdelle kaverilleen


OPISKELIJOIDEN ILTAPÄIVÄKERHO

Uudenlainen tapahtumakonsepti, jossa ovat mukana Kotex, Epsilon, Popsi, Sulo, Poikkeus, Opossumi, Joraus ja Varnitsa! Näissä bileissä päästään nauttimaan hehkeistä hinnoista BePopin alakertaan jo päiväsaikaan! Luvassa DJ:n levyjen pyörittelyn ohessa tanssilattialla helmuamista, karaokea, beerpongia ja kaikkea muuta huippua, mikä selviää osallistumalla! Bileet eivät lopu päivään, sillä tapahtumasta saat rannekkeen, jolla takaat sisäänpääsyn myös illan bileisiin. 

Milloin: 1.10.2022 klo 14-18

Mitä: Räväkkää biletystä, joka jatkuu vielä illan bileiden merkeissä!

Liput: Forms-lomakkeen kautta ilmoittautuminen to 22.9. klo 12 - su 25.9. klo 18. Lippu maksaa 3 e. Lipun ostajille laitetaan maksuohjeet sähköpostitse lipunmyynnin suljeuduttua. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgHwo99i_Oh-LrZ-Up9YEHoJ0Ew-7yjeJnh_nBy6nMUFY6dg/viewform?usp=sf_link

Ensimmäiset 50 ilmoittautujaa pääsevät mukaan bileisiin!


MARIMEKKO-ILTA

Heippa ihanat erkat ja opot! Kiinnostaisiko yhteinen iltama musiikkiesitysten, napostelun ja muodin parissa?
Perinteinen opeopiskelijoiden Marimekko-ilta tekee paluun!

Ilmoittautuminen aukeaa 26.9 klo 12 Kide apissa. 

MITÄ? Poikkeuksen ja Opossumin Marimekko-ilta

MISSÄ? Marimekon myymälä, Iso Myy Joensuu
MILLOIN? 6.10. klo 18-20

Illan aikana tarjolla pientä naposteltavaa, musiikkiesityksiä, muotinäytös sekä aikaa tehdä hyviä löytöjä. 

Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti, ja ilmoittautuminen tapahtuu kide.apin kautta. Ilmoittautuminen alkaa 19.9. klo 12. Tapahtuma on maksuton.


Viinijooga

Pysähdy nauttimaan syksyn pimeydestä rauhallisen joogan ja viinilasillisen parissa🍂 
Tiistaina 11.10. järjestetään poikkeuslaisten oma viinijooga klo 18.30-19.30 yliopiston tilassa E200. Joogatunnilla ei tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, niin ensikertalaiset kuin kokeneemmat konkaritkin ovat tervetulleita. Tarjolla on joogan lisäksi viiniä, alkoholitonta sekä alkoholillista.🍷 Ilmoittautuminen on nyt auki ja linkki siihen löytyy Poikkeuksen Instagram biosta / linktreestä. Ilmoittautumisaikaa on sunnuntaihin 9.10. saakka.

MITÄ? Joogaa ja viiniä
MISSÄ? Yliopiston Educa-rakennus, tila E200
MILLOIN? 11.10. klo 18.30-19.30

ILMOITTAUTUMINEN: Forms

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq9oK9IyIfwJy2RtBVnFJug0BgjJnZd289dTrnhwFTg1tilQ/viewform 


ARI-sitsit

Oletko aina halunnut olla ARI? StrippARI? MaalARI? PunkkARI? SankARI? Arttu WiskARI? Nyt tilaisuutesi on tullut! Kassos ja Poikkeus järjestävät yhteiset ARI-Sitsit, joten valitse omaa sydäntä lähellä oleva ARI ja pukeudu sen mukaisesti! Saavu sitsaamaan vanhojen kavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa! Niin sitsikonkARIT kuin tunARITkin ovat tervetulleita! Mielikuvituksellisin ARI-asu palkitaan!

MITÄ: ARI SITSIT
MISSÄ: E200 EDUCA (Tulliportinkatu 1)
MILLOIN: 13.10. KLO 18 ->
ASU: MIKÄ TAHANSA ARI +HAALARIT
HINTA: 14€
ILMOITTAUTUMINEN: KIDE APPISSA 3.10. KLO 12- 9.10. KLO 23:55
https://kide.app/events/6ca4d410-9050-46c4-bb2e-65bbe057598d Kloffa Clothing 

Poikkeuksen tuotteet ovat myynnissä Kloffa Clothing verkkokaupassa 2.10. saakka! Linkki verkkokaupaan: https://kauppa.kloffa.fi/poikkeus-ry/


Poikkeuksen päivystysvuorot syksyllä 2022. 

28.9., 26.10. ja 30.11. Futuran aula klo. 13.45-14.15. 


Hae mukaan jelpparitiimiin!

Jelpparitiimiläisenä voit osallistua itseäsi kiinnostavien tapahtumien järjestämiseen, suunnitteluun ja auttamiseen! Liittyminen ei velvoita sinua auttamaan kaikessa, vaan voit vapaasti valita mikä itseäsi kiinnostaisi! 

Linkki Fb-ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/247088199061207 


Vujumektot kiertoon Fb-ryhmä

Vujujen mukana monia kohtaa asukriisi, varsinkin iltapukujen kanssa. Valitettavan usein iltapuku jää kuitenkin juhlien jälkeen kaapin perälle, jolloin siitä tulee harmillisen kallis hankinta jo muutenkin hintaville vujuille. Opossumin hallitus on lanseerannut kaikille avoimen fb-sivun vujumekkojen jälleenmyyntiä varten! Tässä linkki siihen!

https://www.facebook.com/groups/457369792758456/ 


ISYYn Harrastuskaveritoiminta

Opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiinnonkohteiden kautta. Toimii niin, että täytetään hakemus ja sulle etsitään sopiva kaveri. ISYYn sivuilta löytyy päivittyvät listat harrastuksista joihin kaipaillaan kaveria!


Oppikirjalainaamo Futuralla? 

Jos et vielä tiennyt, Futuralla sijaisevasta opiskelijoiden tilasta F115 on mahdollista lainata oppikirjamateriaaleja omaan käyttöön! Nappaa hyllystä haluamasi matskut, kuittaa seinällä olevaan listaan nimesi, lainaamasi tuote, koska olet lainannut sen ja tämän jälkeen kuittaus palautuksesta!