Ajankohtaista

4.10.2024

Moi ihana poikkeuslainen <3 Tämä ajankohtaista -osio on tärkeä kohta sivuillamme, kun haluat tarkistaa mitä tapahtumia on luvassa! Päivitämme tätä, kun tietoomme saapuu infoa uusista tapahtumista tai niihin ilmoittautumisesta.

Ihanaa vuoden alkua ja kohta nähdään tapahtumissa!

SYYSKUU

2.9. Back to UEF

4.9. Meet the fuksit -piknik

7.9. Lukuvuoden aloitus ja kaupunkisuunnistus

 

Poikkeuksellisen hyvä viikko

23.9. Poikkeus vs. Opossumi pesispeli

25.9. Fuksiaiset

26.9. Poikkeuksellisen hyvä darrapäivä

29.9. Kolin reissu

 

LOKAKUU

2.10. Fuksisitsit Poikkeus 

23.10. Stadi vs Lande -sitsit 

 

MARRASKUU

15.11. Poikkeuksen vuosijuhlat Kerubi

16.11. Poikkeuksen sillis

20.11. Poikkeuksen syyskokous

27.11. Pikkujoulut

Poikkeuksen tuotteet Kide.appi sta

Poikkeuksen haalarimerkkimyynti laajenee päivystysvuorojen ja ständeilyn lisäksi myös KideAppiin. Uusi verkkokauppa on auennut tänään! Linkin kauppaan löydät Linktreestä. Löydät Poikkeuksen haalarimerkit myös hakemalla KideAppista "Poikkeuksen tuotteet". Tuotteita postitetaan aina tilauskuukauden lopussa. Tervetuloa ostoksille! 

Huom! Verkkokaupasta on mahdollista tilata merkit vain postitse. Voit kuitenkin ostaa merkkejä edelleen myös Poikkeuksen päivystysvuoroilta. 

 

Hae mukaan jelpparitiimiin!

Jelpparitiimiläisenä voit matalalla kynnyksellä auttaa Poikkeuksen toiminnassa! Poimi itseäsi kiinnostavia tapahtumia tai muuta puuhaa, jonka järjestämiseen, organisointiin tai muuhun avustamiseen voisit osallistua. 


 

Linkki WA-ryhmään: https://chat.whatsapp.com/EaDUyhJHzJpCE6QHL3prxc 

 

Vujumekot kiertoon Fb-ryhmä

Vujujen mukana monia kohtaa asukriisi, varsinkin iltapukujen kanssa. Valitettavan usein iltapuku jää kuitenkin juhlien jälkeen kaapin perälle, jolloin siitä tulee harmillisen kallis hankinta jo muutenkin hintaville vujuille. Opossumin hallitus on lanseerannut kaikille avoimen fb-sivun vujumekkojen jälleenmyyntiä varten! Tässä linkki siihen!

https://www.facebook.com/groups/457369792758456/ 

 

ISYYn Harrastuskaveritoiminta

Opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiinnonkohteiden kautta. Toimii niin, että täytetään hakemus ja sulle etsitään sopiva kaveri. ISYYn sivuilta löytyy päivittyvät listat harrastuksista joihin kaipaillaan kaveria!

 

Oppikirjalainaamo Futuralla? 

Jos et vielä tiennyt, Futuralla sijaisevasta opiskelijoiden tilasta F115 on mahdollista lainata oppikirjamateriaaleja omaan käyttöön! Nappaa hyllystä haluamasi matskut, kuittaa seinällä olevaan listaan nimesi, lainaamasi tuote, koska olet lainannut sen ja tämän jälkeen kuittaus palautuksesta!