Ajankohtaista

1.2.2022

Moi ihana poikkeuslainen <3 Tämä ajankohtaista -osio on tärkeä kohta sivuillamme, kun haluat tarkistaa mitä tapahtumia on luvassa! Päivitämme tätä, kun tietoomme saapuu infoa uusista tapahtumista tai niihin ilmoittautumisesta.

Ihanaa vuoden alkua ja kohta nähdään tapahtumissa!

HUHTIKUU

3.4. Poikkeus ry:n avoin kokous
4.4. Poikkeus goes Rajaspeksi
5.4. Poikkitieteellinen pääsiäisjahti
12.4. Padel-lajikokeilu Popsi X Poikkeus X Sulo
13.4. Erkkakahvit
13.4. Metsänvihreät turnajaiset 
18.4. Poikkeus ry:n kevätkokous
25.4. Opeopiskelijoiden wappuolympialaiset
26.4. Poikkeuksen päivystysvuoro
26.4. Arvontasitsit
28.4. Pubivisa
30.4. Vappuleijonan metsästys


TOUKOKUU

5.5 Kevätjuhlagaala Poikkeus ry:n kevätkokous 18.4. 

Hyvät Poikkeuksen jäsenet,

Teidät on kutsuttu yhdistyksemme kevätkokoukseen 18.4. klo 18 alkaen tilassa F112. Kokouksessa esitellään vuoden 2022 tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastaja esittää lausuntonsa. Kevätkokous päättää tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä vastuuvapauden myöntämisestä vuoden 2022 hallitukselle. Kokouksessa on tarjolla pientä purtavaa. Kurkkaa myös kevätkokouksen Facebook-tapahtuma! 


Opeopiskelijoiden wappuolympialaiset 25.4.

Vappu on jo aivan ovella ja nyt onkin aika kruunata opeopiskelijoiden Wappuolympialaisten mestari! Kerää siis joukkue omasta ainejärjestöstäsi kasaan ja tule pitämään oman ainejärjestön lippua korkealla kisaillen muita opeopiskelijoita vastaan.

Illan aikana joukkueet kisaavat toisiaan vastaan erilaisissa wabbu-tunnelmaan sopivissa lajeissa rastitapahtuman hengessä. Voittajille on luvassa maineen ja kunnian lisäksi upeita palkintoja

Kisailuun mukaan tuleminen tapahtuu ilmoittamalla 5-6 henkilön joukkue. Voit myös ilmoittautua yksin ja kokoamme joukkueen sinulle. Tapahtuma on ilmainen ja vaikka et kisailisikaan voit tulla paikalle kannustamaan suosikki joukkuettasi tai ihan vaan hengailemaan beer pongin ja lautapelien pariin! 

MITÄ?: Opeopiskelijoiden vappuolympialaiset
MISSÄ?: Metria
MILLOIN?: 25.4. kello 17 alkaen
MITÄ MAKSAA?: Ei mitään!

Huomioithan, että ilmottautuminen koskee vain olympialaisiin osallistuvia, jos haluat tulla paikalle vain hengailemaan, niin ilmottautumista ei vaadita.

Ilmoittautuminen on auki Kide.Appissa 11.4. klo 12 - 16.4. klo 23.55

Tapahtumassa noudatetaan Epsilon ry:n turvallisemman tilan periaatteita.

Mukana tapahtumassa Epsilon ry, Joraus ry, Joka ry, Kassos ry, Kotex ry, Poikkeus ry, Sulo ry, Varnitsa ry & SOOL Joensuu


Arvontasitsit 26.4.

OLISIKO AIKA ARPOA?!!

"Entten tentten teelika mentten!" Järjestetäänkö sitsit vai ei? No todellakin järjestetään!

Poikkeus ry järjestää jälleen tänäkin vuonna vapun huikeimmat ja arvaamattomimmat ARVONTASITSIT! Koetko, että sinun on vaikea tehdä päätöksiä? Sitten nämä sitsit taitaa olla juuri sinua varten, sillä koko sitsi-ilta on vain ja ainoastaan mysteerisen arpaonnen käsissä: puheenvuorot, laulut ja jopa TOASTIT arvotaan! Eikö kuulostakin huisilta? Arpaonni suosi sitsipaikaksi Metrian aulan. Ota siis mukaan bingoruudukkosi ja lottoarpasi, ja tule kokemaan ilta, josta kukaan ei tiedä etukäteen mitään! Sitsit ovat poikkitieteelliset.

Arvontasitseillä noudatetaan Poikkeuksen turvallisemman tilan ohjeita: poikkeusry.files.wordpress.com/2019/04/kopio-tiedostosta-turvallisemman-tilan-ohjeet-tulostettava.pdf?fbclid=IwAR0SLvSCGQercUlIyTt8ODX3p4i5dx5E7nLlsTuuLat6cyg-E4Zjp73jRks

LIPPU maksaa 11 euroa (Poikkeuksen jäsen) /13 euroa (Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti. Voit ostaa lipun vain itsellesi. Myynti alkaa KideAppissa 6.4. kello 12.00. Ole nopea, sillä paikkoja on rajallisesti.


Vastustamaton vappuvisa 28.4.

Näyttääkö vappuviikko vielä hälyttävän tyhjältä? Ei huolta! Perjantaina 28.4. klo 18 alkaen JetSetin tilat houkuttelevat tietäjät, taitajat ja taitavat veikkaajat paikalle Vastustamattoman Vappuvisan pariin. Kokoahan siis oma vastustamattoman ihana joukkueesi kasaan ja saavu nauttimaan vapputunnelmasta ja kilpailun huumasta!

MITÄ: Vastustamaton Vappuvisa
MISSÄ: Jetsetissä
MILLOIN: Perjantaina 28.4. klo 18 alkaen
MITÄ MUKAAN: Haalarit, OMA KYNÄ ja rutkasti vappufiilistä
KENELLE: Kaikille opiskelijoille!

Otathan haltuun myös "Vastustamaton Vappuvisa" -facebooktapahtuman!


Vappuleijonan metsästys 30.4.

VAPPULEIJONAN METSÄSTYS ON TÄÄLLÄ TAAS! Suurempana kuin koskaan aiemmin, sillä tänä vuonna mukaan mahtuu huikeat 90 joukkuetta!

Jos olet valmis nappaamaan mystisen Vappuleijonan, kokoa itsellesi joukkue ja lähde mukaan seikkailuntäyteiseen tapahtumaan! Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 30.4.2023 ja lipunmyynti alkaa 3.4 kello 12 KideAppissa! Tapahtuma maksaa 7e/hlö ja tarkoitus on erotella jyvät akanoista! Pian selviää, mikä joukkue pääsee nauttimaan itse kuninkaasta, Suuresta Vappuleijonasta!

Ota haltuun tapahtuman FB-sivut, josta löydät lisäinfoa tapahtumasta! 
#vappuleijonanmetsästys2023

Ps. Muistakaa ottaa haltuun myös tapahtuman virallinen IG-tili @vappuleijonanmetsastys


Tässä kevään päivystysvuorot Futuran aulassa 13.45-14.15 !!

Päikyillä meillä on myynnissä haalarimerkkejä, laulukirjoja ja muita Poikkeuksen tuotteita. Tuu ostoksille, tai vaan moikkaamaan hallituslaisia ja nappaamaan karkki suuhun! 

Kevään päivystysvuorot ovat:

25.1., 22.2. ja 26.4. Maaliskuussa ei päikkyvuoroa järjestöpäivien takia! 29.-30.3. ISYYn järjestöpäivät klo 10-14.Poikkeuksen tuotteet Kide.appi sta

Poikkeuksen haalarimerkkimyynti laajenee päivystysvuorojen ja ständeilyn lisäksi myös KideAppiin. Uusi verkkokauppa on auennut tänään! Linkin kauppaan löydät Linktreestä. Löydät Poikkeuksen haalarimerkit myös hakemalla KideAppista "Poikkeuksen tuotteet". Tuotteita postitetaan aina tilauskuukauden lopussa. Tervetuloa ostoksille! 

Huom! Verkkokaupasta on mahdollista tilata merkit vain postitse. Voit kuitenkin ostaa merkkejä edelleen myös Poikkeuksen päivystysvuoroilta. Seuraava päivystysvuoro on Futuran aulassa 30.11. kello 13.45-14.15.


Hae mukaan jelpparitiimiin!

Jelpparitiimiläisenä voit matalalla kynnyksellä auttaa Poikkeuksen toiminnassa! Poimi itseäsi kiinnostavia tapahtumia tai muuta puuhaa, jonka järjestämiseen, organisointiin tai muuhun avustamiseen voisit osallistua. 

Linkki WA-ryhmään: https://chat.whatsapp.com/EaDUyhJHzJpCE6QHL3prxc 


Vujumekot kiertoon Fb-ryhmä

Vujujen mukana monia kohtaa asukriisi, varsinkin iltapukujen kanssa. Valitettavan usein iltapuku jää kuitenkin juhlien jälkeen kaapin perälle, jolloin siitä tulee harmillisen kallis hankinta jo muutenkin hintaville vujuille. Opossumin hallitus on lanseerannut kaikille avoimen fb-sivun vujumekkojen jälleenmyyntiä varten! Tässä linkki siihen!

https://www.facebook.com/groups/457369792758456/ 


ISYYn Harrastuskaveritoiminta

Opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiinnonkohteiden kautta. Toimii niin, että täytetään hakemus ja sulle etsitään sopiva kaveri. ISYYn sivuilta löytyy päivittyvät listat harrastuksista joihin kaipaillaan kaveria!


Oppikirjalainaamo Futuralla? 

Jos et vielä tiennyt, Futuralla sijaisevasta opiskelijoiden tilasta F115 on mahdollista lainata oppikirjamateriaaleja omaan käyttöön! Nappaa hyllystä haluamasi matskut, kuittaa seinällä olevaan listaan nimesi, lainaamasi tuote, koska olet lainannut sen ja tämän jälkeen kuittaus palautuksesta!