Ajankohtaista

1.2.2022

Moi ihana poikkeuslainen <3 Tämä ajankohtaista -osio on tärkeä kohta sivuillamme, kun haluat tarkistaa mitä tapahtumia on luvassa! Päivitämme tätä, kun tietoomme saapuu infoa uusista tapahtumista tai niihin ilmoittautumisesta.

Ihanaa vuoden alkua ja kohta nähdään tapahtumissa!

HELMIKUU

6.2. Viiniä ja vaihtokokemuksia

13.2. Poikkeus goes Saunakeidas

14.2. Aamiainen Houkutuksessa ja iltapäivällä Kamuja ja kelkkakaahailua

15.2. Rakkauden bileet

16.2. Hyvinvointivinkkejä


Tässä kevään päivystysvuorot Futuran aulassa 13.45-14.15 !!

Päikyillä meillä on myynnissä haalarimerkkejä, laulukirjoja ja muita Poikkeuksen tuotteita. Tuu ostoksille, tai vaan moikkaamaan hallituslaisia ja nappaamaan karkki suuhun! 

Kevään päivystysvuorot ovat:

25.1., 22.2. ja 26.4. Maaliskuussa ei päikkyvuoroa järjestöpäivien takia! 29.-30.3. ISYYn järjestöpäivät klo 10-14.Viiniä ja vaihtokokemuksia 2023

Oletko kiinnostunut opiskelijavaihtoon lähtemisestä? Nyt on loistava tilaisuus tulla kuulemaan erilaisista vaihtomahdollisuuksista, kun Poikkeuksen, Popsin ja Opossumin järjestämä Viiniä ja vaihtokokemuksia tulee jälleen!😍 Pitkästä aikaa järjestämme tapahtuman lähitoteutuksena, joten tule paikalle kuuntelemaan vaihdossa olleiden opiskelijoiden kokemuksista!🫶🏻

Linkki tapahtuman fb-sivuille löytyy biosta: linktr.ee/poikkeusry

MITÄ: Viiniä ja vaihtokokemuksia
MILLOIN: 6.2.2023. Klo 17-19
MISSÄ: Futura F112 
MITÄ MUUTA: Tarjolla viiniä ja pientä naposteltavaa. Ja mikä parasta, ilmaiseksi!
KENELLE: Poikkeuksen, Popsin ja Opossumin vaihdosta kiinnostuneille jäsenille!Hyvinvointiviikko viikolla 7

Ma 13.2. Poikkeus goes Saunakeidas

Ti YSTÄVÄNPÄIVÄ 14.2. Herkkuaamiainen Houkutuksessa sekä Kamuja ja Kelkkakaahailua

Ke 15.2. Rakkauden bileet

Pe 17.2. Hyvinvointivinkkejä


Poikkeuksen tuotteet Kide.appi sta

Poikkeuksen haalarimerkkimyynti laajenee päivystysvuorojen ja ständeilyn lisäksi myös KideAppiin. Uusi verkkokauppa on auennut tänään! Linkin kauppaan löydät Linktreestä. Löydät Poikkeuksen haalarimerkit myös hakemalla KideAppista "Poikkeuksen tuotteet". Tuotteita postitetaan aina tilauskuukauden lopussa. Tervetuloa ostoksille! 

Huom! Verkkokaupasta on mahdollista tilata merkit vain postitse. Voit kuitenkin ostaa merkkejä edelleen myös Poikkeuksen päivystysvuoroilta. Seuraava päivystysvuoro on Futuran aulassa 30.11. kello 13.45-14.15.


Hae mukaan jelpparitiimiin!

Jelpparitiimiläisenä voit osallistua itseäsi kiinnostavien tapahtumien järjestämiseen, suunnitteluun ja auttamiseen! Liittyminen ei velvoita sinua auttamaan kaikessa, vaan voit vapaasti valita mikä itseäsi kiinnostaisi! 

Linkki Fb-ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/247088199061207 


Vujumekot kiertoon Fb-ryhmä

Vujujen mukana monia kohtaa asukriisi, varsinkin iltapukujen kanssa. Valitettavan usein iltapuku jää kuitenkin juhlien jälkeen kaapin perälle, jolloin siitä tulee harmillisen kallis hankinta jo muutenkin hintaville vujuille. Opossumin hallitus on lanseerannut kaikille avoimen fb-sivun vujumekkojen jälleenmyyntiä varten! Tässä linkki siihen!

https://www.facebook.com/groups/457369792758456/ 


ISYYn Harrastuskaveritoiminta

Opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiinnonkohteiden kautta. Toimii niin, että täytetään hakemus ja sulle etsitään sopiva kaveri. ISYYn sivuilta löytyy päivittyvät listat harrastuksista joihin kaipaillaan kaveria!


Oppikirjalainaamo Futuralla? 

Jos et vielä tiennyt, Futuralla sijaisevasta opiskelijoiden tilasta F115 on mahdollista lainata oppikirjamateriaaleja omaan käyttöön! Nappaa hyllystä haluamasi matskut, kuittaa seinällä olevaan listaan nimesi, lainaamasi tuote, koska olet lainannut sen ja tämän jälkeen kuittaus palautuksesta!